Kestävät Rakerin vanerilaatikot lisäosineen Nurmijärveltä

Rakeri-laatikot valmistetaan suomalaisesta vanerista kotimaisena käsityönä Nurmijärvellä. Takaamme kaikille tuotteillemme erinomaisen kestävyyden, myös kovassa ja vaativassa käytössä. Vanerilaatikoihimme on saatavilla kattava valikoima lisäosia, joilla kustomoit tuotteen juuri omaan käyttötarkoitukseesi.

Kysy lisää tuotteistamme!

Yksilölliset laatikot mittatilaustyönä

Vakiokokojen, -värien ja -mallien lisäksi pystymme valmistamaan täysin yksilöllisesti räätälöidyt laatikot tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tarvitsitpa vain yhden erikoisvalmisteisen laatikon tai vaikka usean sadan kappaleen erän, hoidamme tilauksen nopeasti ja joustavasti.
Mittatilaustuotteesi saat valitsemallasi värillä tai esimerkiksi yrityksesi logolla varustettuna. Voit valita millaiset kahvat, jalat, renkaat ja kannen haluat tai innovoida tuotteen, joka vastaa tarpeitasi esimerkiksi työkäytössä.


Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Lisäosat tarpeesi mukaan

Saat kaikkiin Rakeri-laatikoihin kattavan valikoiman lisäosia, joiden avulla voit räätälöidä laatikon vastaamaan omaa käyttötarkoitustasi parhaalla mahdollisella tavalla.


Pyöräsarjat: laadukkaat umpikumiset, teräsrunkoiset 80 mm peruspyörät tai huippulaatuiset Blicklen 100 mm pyöräsarjat, lukituksilla tai ilman. Pyörät voidaan asentaa myös laatikon päätyyn, jolloin laatikosta tulee "kottikärrymalli".


Sisälokerikot: 2–4 -osainen, 6-osainen tai jopa 16-osainen sisälokerikko. Lisälevyillä saadaan tuplamäärä lokeroita. Kysy myös säilytystaskuista ja muista lisäosista.


Kahvat: leveämmät, kahden käden kahvat (250 mm) sekä kumipintaiset upotettavat kahvat jousilla.


Saranat: läpipultatut ja avaamattomat.

 

Jalat: 30 x 30 mm jalat, jotka sijoitetaan laatikon pohjaan poikittain, mahdollistavat tukevankin nokkakärryn hyödyntämisen laatikon liikuttelemisessa.


Kysy lisää myynti@rakeri.fi

Tutustu laatikkomalleihin

Rakerin vanerilaatikot kotimaisena käsityönä Nurmijärveltä. Ota yhteyttä ja tee tilaus!

Yhteystiedot